Cautare

12324 de rezultate pentru "antena 1 de mari 20 04 2010" (8.38 secunde)
Cei care desfasoara activitati economice ca PFA (persoana fizica autorizata) sau au contracte de drepturi de autor trebuie sa plateasca la stat contributii totale de 16,5% din cat castiga.
"Ce vedete romanesti am pierdut in 2010?" Anul 2010 a adus mari pierderi pentru scena romanesca.
Excentricii craioveni pasionati de autovehicule si-au luat pe firma adevarati monstri ai strazilor - masini de peste 3.000 de centimetri cubi. Si 44 de persoane fizice au "boala" pe masini de lux.
In timp ce restul lumii inca se confrunta cu o criza economica de proportii, statul chinez isi extinde investitiile intr-un ritm alert in intreaga lume.
'Cea mai dificila perioada a crizei economice pare sa se fi terminat, odata cu revenirea la crestere a burselor din intreaga lume, in 2010, si a cresterii economice in Statele Unite si unele tari din Europa.
Un proiect referitor la stramutarea catorva zeci de case din zonele cu risc ale orasului Ocnele Mari in municipiul Ramnicu Valcea a starnit disensiuni intre autoritatile locale ale statiunii si Prefectura Valcea.
UNIQA Asigurari a lansat astazi, la Scoala Centrala, "Casa mea e UNIQA" - campanie de informare si educare a "noii generatii". Prezentatorul evenimentului a fost Razvan Simion de la Antena, care si-a facut aparitia cu un sac in spate si cu o cheie la gat.
Daca se adopta impozitul forfetar in actuala acceptiune a Ministerului Finantelor, multe IMM-uri ar avea de castigat. ... Vor fi avantajate societatile care obtin cifre de afaceri foarte mari, dar vor avea de suferit companiile foarte mici.
Reprezentantii Regiei Autonome de Termoficare (RATrf) Craiova dau asigurari ca din ianuarie 2011 nu se pune problema majorarii pretului mediu local de referinta, care este 194,08 lei/gigacalorie. ... Complexul Energetic (CE) Craiova sa nu majoreze costurile de furnizare a agentului termic.
Pe primele noua luni ale anului, marile companii din Craiova si-au intensificat exporturile, cu exceptia lunii septembrie, cand incetinirea activitatii la Ford se regaseste in statisticile Vamii De la inceputul anului si pana la sfarsitul lunii septembrie, exporturile companiilor doljene au crescut considerabil, cu 34% peste cele inregistrate in aceeasi perioada a anului trecut, informeaza Directia Regionala pentru Accize si Operatiuni Vamale (DRAOV) Craiova.
Judecatorii de la Tribunalul Dolj au condamnat doi barbati care falsificau whisky J&B si il vindeau in discoteci si cluburi sau, in cantitati mari, pentru nunti si botezuri Politistii Serviciului de Investigare a Fraudelor au aflat, in februarie 2010, ca Gabriel Miloteanu, student la Facultatea de Teologie si barman in clubul "Medieval"
Ea ramane la fel de incoerenta si la fel de imprevizibila. S-a modificat insa modelul de leadership al partidelor politice.
Sorin Rosca Stanescu) In urma unor afirmatii pe care le-am facut la Antena 3, am primit neasteptat de multe semnale de la cetateni. ... Atunci cand afirm ca in zone considerate sensibile, acaparate de presedintele-jucator si de partidul-stat, exista mai multa opozitie decat isi inchipuie unii.
USL va actiona in trei directii in 2012 Presedintele PNL, Crin Antonescu, a enuntat trei directii majore ale Uniunii in 2012, anume finalizarea programului de guvernare, definitivarea candidaturilor printr-o "noutate in politica romanesca" - implicare societatii civile, si intalniri cu liderii europeni "si nu numai".
Daca Romania nu lua masurile pe care le-a luat, romanii o duceau mult mai rau si nimeni nu venea sa ne salveze." - "Daca am da ceasul inapoi si am anihila toate masurile de austeritate, Romania s-ar imprumuta extrem de greu, daca nu cumva ar fi intrat in derapaj.
Razvan si Dani vor castiga cate 50.000 de euro in trei luni Razvan Simion si Dani Otil vor primi cate 50.000 de euro pentru munca pe care o vor depune in urmatoarele trei luni in cadrul emisiunii X Factor.
In prima editie a noului sezon Te cunosc de undeva, care va fi difuzata maine seara pe Antena 1, George revine in forta intr-un travesti de zile mari! Artistul s-a intors pe scena celebrului show de transformari la cererea publicului si este mai sexy ca oricand!
Irina Constantin) Alexandru Ganci a vorbit, la Antena 3, in emisiunea Conspiratii, despre alimentele care ne afecteaza inteligenta. Intrebat despre factorii care intervin in formarea unei populatii cu nivel scazut de inteligenta, Alexandru Ganci a raspuns, in emisiunea Conspiratii de la Antena 3: - Factorii de mediu.
In scandalul biletului trimis de premier presedintelui, multi politicieni, dar si destui ziaristi, trec cu vederea esentialul si aduc in discutie doar detaliile.
Contributia la fondul de pensii private obligatorii va fi, in 2010, de minimum 2,5 %, a declarat presedintele Consiliul Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP), Mircea Oancea.
google-analytics.com